Vinn ett signerat ex av Svenska Kulter!

Idag är det tävlingsdags i bloggen, i samarbete med Månpocket kan du vinna ett signerat exemplar av Anders Fagers Svenska Kulter.

Svenska kulter är Anders Fagers debutbok och är en samling skräcknoveller som utspelar sig mitt i den svenska vardagen. Om fasor mitt ibland oss, om andra världar med andra gudar och om den dolda skräcken inom oss.

För att vara med, skriv ett inlägg på din blogg om tävlingen och länka hit, skriv sedan en kommentar här och länka gärna till ditt inlägg så jag hittar det. Eller, om du inte har en blogg, skriv bara en kommentar här under. Motivera med några ord eller meningar vad du tycker kännetecknar en bra skräckberättelse! Vinnaren dras söndagen 28:e november.

Här kan du läsa en intervju med Anders Fager.

0 reaktioner på ”Vinn ett signerat ex av Svenska Kulter!

 1. Nämen, den tävlingen måste jag ju vara med i!
  Jag har tipsat om tävlingen här:
  http://www.barnboksbloggen.se/?p=3662

  Vad som kännetecknar en bra skräckberättelse… Ja, det finns mycket, men jag skräms mest av sådant som skulle kunna hända på riktigt. Typ läskiga människor som dyker upp precis när man fått punktering mitt i skogen. Zombiefilmer och liknande kan vara kul och se, men jag blir inte skrämd av dem. Stephen King kan ju bygga upp riktigt läskiga scener till exempel.

 2. Jag är gärna med och tävlar! 🙂

  Vad som kännetecknar en bra berättelse?…
  Att handlingen innehåller en sådan kraft av skräck att jag lider av empati och benen viker sig, bara så där, under en.
  Detta hände mig när jag läste ”I samlarens spår” (stående) på väg hem i pendeltåget, när benen vek sig och jag svajade till. Jag var nära att ramla – höggravid också! (Bättre inlevelseförmåga när man är gravid? Vet ej, men jag skakade.)

  http://littlemeandmybooks.wordpress.com/2010/11/24/tavling-hos-eli

Kommentera