Vintern är här?

Igår kväll snöade det i Östersund – stora, vackra flingor och jag var själaglad eftersom jag tycker nästan lika mycket om vintern som om hösten. Min kärlek och jag passade på att välkomna vintern med en riktig skräckis – The Woman in Blackfilmen som var väldigt läskig och väldigt bra! Nej, jag har inte läst boken än men jag ska definitivt göra det. Om jag vågar.

Vad tycker ni, är filmen lika bra som boken? Vågar jag verkligen läsa boken?

Ikväll ska vi se Snow White and the Huntsman och innan dess tänkte jag läsa ut Hello Kitty måste dö. Den är lite annorlunda och lite märklig men jag tycker mycket om den. Har du läst den? Vad tyckte du?

15 reaktioner på ”Vintern är här?

 1. Här i Norrland behöver det inte vara vinter bara för att det snöar. Vi hade frost också här i Örnsköldsvik igår. Men enligt min åsikt är det höst ända tills 1:a december. Först då börjar vintern.

 2. Ojoj redan snö! Hoppas den håller sig borta från värmlandsskogarna ännu en månad! Jag har ju både sett The woman in black-filmen och läst boken. Boken tyckte jag inte var läskigt alls medan filmen skrämde mig halft ihjäl. Så frågar du mig behöver du inte läsa boken. 🙂 Dock är det många som verkligen gillat boken vet jag ju. Jag sällar mig dock inte till skaran som tycker Hill är skrämmande. Ska läsa den där med facet i spegeln och se om jag ändrar mig, annars får Hill faktiskt gå!

  1. Jag älskar snön, men håller kanske med om att det är lite tidigt 😉 hm, får fundera om jag ska läsa boken då!

 3. Jag håller med ovanstående talare. Boken var ett sömnpiller (många andra tycker dock, till min förvåning, att den är jätteläskig), men filmen var helt klart läskigare trots ett antal skräckisklyschor. =)

  1. Ja, har läst jättemånga som tycker boken är väldigt läskig, kul med lite andra åsikter! Håller med om att det var lite skräckklyschor, men rädd blev man ju ändå 😉

 4. Jag tycker inte The Woman in black var så bra, men den var riktig läskig!! Kunde knappt gå på toaletten under natten sen.

  Jag gillade Hello Kitty måste dö, så skruvad och knäpp att den är bra. 🙂

  1. Haha, eller hur! Blev också skitskraj.
   Kul att det är fler som gillar Hello Kitty…, har egentligen mest läst att folk är väldigt tveksamma till den.

 5. Så reagerade jag inte på snön som kom här i Sundsvall i tisdags. Men den var BLÖT!
  Jag har läst Hello Kitty och skrivit om den på min blogg:-) Jag gillar skruvad humor men det blev lite mycket för mig.

  1. Ja, det blev den här också sen tyvärr… Men det är fint innan det smälter 🙂 Åh, då ska jag in och läsa! Har inte hunnit läsa några bloggar alls i helgen..

 6. Men hallå hallå, boken är ju sjukt bra! FIlmen är också bra, men boken är bättre. Dessutom har de båda två helt olika slut, vilket ju är lite bisarrt … Vill man höra mig breda ut sig mer om saken, kommer det ett inlägg om det på bloggen snart, som en del i mitt Halloweenfirande 🙂

  1. Haha, åh nu måste jag ju läsa den! Blir himla nyfiken när det är så vitt skilda åsikter. Det vill man absolut, kommer absolut kolla in det! Och, Halloweenfirande.. där sa du nåt!

 7. Jag såg också nyligen The Woman in black och föll totalt för den, det var så underbara miljöer! Ska absolut läsa boken!

Kommentera