Vintern är här!

Idag ser ut att bli den första riktiga snö-dagen – i morse låg faktiskt snön på marken och det gillar jag, speciellt när det är första advent och allt. Jag gick ut en promenad idag på morgonen och det verkade som att hela Östersund bestämt sig för att övervintra, det var inte en själ ute.

Jag älskar ljudet av knarrande snö. Idag tänder jag ljus och kurar ihop mig i soffan med Jonathan Tropper (eller ja, med en av hans böcker då. Konsten att tala med en änkling). Vad gör ni?

14 reaktioner på ”Vintern är här!

 1. Åh gudars vad härligt, här kommer det bara tråkigt regn men åh så jag längtar efter snö! Låter som du har en härlig dag framför dig 🙂

 2. Det låter supermysigt! Här i Skåne är det klass 3 varning och ösregn. Vi väntar med spänning på ifall strömmen ska gå eller inte..

 3. Nää fy har du SNÖ? Fusk! Jag får hålla till godo med Berit 🙁 Vill ju också har snö på advent!
  I övrigt så är det väl en söndag som de flesta söndagar…allt ska hinnas med som inte hinns med i veckan när jag jobbar 😛

  1. Ja det var så roligt att det snöade just idag, har ju inte snöat alls innan så det var väl mer än dags 🙂

 4. det är inte ens snö här i umeå än 🙁 känns inte som att det är mindre än en månad kvar till jul utan snö 😛

  1. Oj, konstigt att det snöade här i Östersund och inte i Umeå 😛 Tycker också det är dags för snö nu! 🙂

 5. Åh, vad tidigt ni fick snö! Här är det ganska varmt och regnet öser ner. Visserligen är jag väldigt frusen av mig och tycker att föregående två vintrar bjöd på tillräckligt med snö för flera år framöver… =P

  Själv kom jag nyligen hem från en lång dag på VFU. Ikväll ska jag kolla på ”Dexter” samt läsa lite i ”Mörk jord” av Belinda Bauer. Den är superduperbra än så länge. =)

  1. Hehe, ja egentligen var det väl inte så tidigt om man jämför med tidigare vintrar jag bott här 😉
   Är lite sugen på Mörk jord faktiskt, många som gillat den!

 6. Åh vad härligt det låter! Här är det 32 grader varmt i skuggan men jag befinner mig inne med takfläkten på högsta volym och med Hungerspelen bok tre. Önskar llte att jag befann mig i snö o kyla med pepparkakor o lussebullar.

   1. Det tycker jag helt klart att du ska göra. Så fantastiskt bra böcker och man kan inte sluta läsa dem heller. Så räkna med att du inte kommer vara så social när du börjat läsa dem 🙂

Kommentera