Vitklädd med ljus i hår?

Nej, jag hade faktiskt glömt av att det är Lucia idag. Tills jag öppnade min RSS-läsare, vill säga. Det är väl tur att bloggvärlden finns och påminner en om allting man glömmer bort i pluggdimmorna! Idealisk läsning idag skulle ju vara Maria Langs Vitklädd med ljus i hår men den har jag nedstoppad i en låda någonstans och kommer istället ge mig på Gillian Flynns Gone Girl. Det känns helt okej, det med.

I övrigt gör jag som jag brukar under juletider, lyssnar på Stephen Fry läsa Harry Potter. Det är så bra, så fantastiskt och jag kommer aldrig tröttna på de ljudböckerna. För mig, som lätt kan få en överdos av tomtar och gullighet under december, är det här perfekt julmysläsning och det rekommenderas lika varmt som en glöggkopp i vinterkylan.

61yn6J0PNOL._SL500_AA300_

5 reaktioner på ”Vitklädd med ljus i hår?

  1. Jag har inte heller tänkt så värst mycket att det är lucia idag. Men jo, jag såg ju på ett lussetåg på TV ikväll. Och åh, jag håller med dig om Stephen Fry och Harry Potter. Vilken himmelsk kombination!

  2. Jag fylls av någon underlig anledning alltid av julkänsla när jag tittar på Harry Potter eller läser böckerna, men jag har inte testat att lyssna än, det får bli ett framtida projektXD

    1. Jag med! För mig tror jag det beror på att jag fick första boken i julklapp innan jag hört talas om vad det var.. Men sen kan det ju också bero på att filmerna kom väl ut runt jul varje år? Det är väl värt att lyssna, fantastiskt! 🙂

Kommentera