#WIDN

Bokbabbel och Dark Places kör instagram-hashtaggen WIDN (what I’m doing now) på bloggen. Eftersom jag har en hel del bokrelaterat i huvudet just nu hänger jag på, med lite bilder från Instagram.

Just nu sitter jag på tåget på väg till bokrelease för Sarah Waters nya bok Hyresgästerna. Här kan du se vad jag tyckte om den. Är så pepp! Bläddrar lite i min favorit Tipping the Velvet men vill inte läsa om riktigt än.

image

Annars läser jag just nu You had me at hello, efter tips av Fiktiviteter. Kan den återupptäcka mitt slumrande chicklit-gillande?

Hemma försöker jag organisera om mina bokhyllor. Kanske blir det helt nya (nåja, loppisfyndade) bokhyllor? Mindre lär det bli, för jag har rensat ut massor med böcker senaste tiden. Kvar är mina absoluta favoriter, böcker som verkligen berört mig.

Min att-läsa-hög tippar snart över:

image

Jag lyssnar på mycket radio för tillfället. Det oförglömliga Lundströms bokradio-avsnittet i lördags om hur böcker kan definiera ens väsen och sedan följa en hela livet igenom. Böcker som följeslagare, vänner, allierade. Jag har också lyssnat igenom några gamla Sommarprat som verkligen inte får missas, som tar upp så viktiga saker och säger det så bra. Athena Farrokhzad, Kakan Hermansson, Po Tidholms nyaste, med flera. Det är historier som ger en vidare vyer, nya perspektiv, andra sätt att tänka. Precis som många böcker.

Som vanligt umgås jag också med böcker och andra människor som gillar böcker på världens bästa jobb, på biblioteket.

Hur skulle jag kunna vara utan böcker?

4 reaktioner på ”#WIDN

    1. Ja, ibland! Men ibland frågar jag mig om jag nånsin kommer vilja läsa om den här boken. Är svaret nej, så ryker den 🙂

Kommentera