Wursten och veganen

Ibland skriver jag korta små omdömen om böcker på mitt instagramkonto, böcker jag gillat men som inte nått ända fram till bloggen. Jag gillar formatet, att ibland begränsa sig till några få ord om en bok. Det är svårt, svårare än att skriva ett långt omdöme på bloggen.

Om du inte följer mig redan så heter jag @eliandbooks på instagram och så här skrev jag om min senaste instagramrecenserade bok:

Glappet mellan barn och tonår, mellan lek och allvar, det beskriver #ÅsaAsptjärn fint i #WurstenochVeganen. En vansinnigt rolig och samtidigt allvarlig skildring av hur gammal vänskap tar slut och ny inleds, hur lekar plötsligt känns fåniga och hur en kan bli indragen i att mitt i natten göra inbrott i korvkoisen och leta efter illrar i mörkaste skogen. Rekommenderas till alla mellan 10-13 år.

Följ mig här!

Kommentera