Äntligen vila på en hängmatta

Tänk en jord med endast kärlek. Där allting bara är och allting är frid var du en ser.

Tänk en grön jord, en luft som du kan andas i och där ingen sjukdom finns.

Tänk en planet med människor som är alla på samma plats, ingen är bättre eller sämre utan allting bara är.

Tänk att alla barn alltid skrattar och får vara just precis barn.

Tänk dig den renaste maten och den mest näringsfyllda luft som finns. Där ljuset skiner genom molnen och allting är av de mest fantastiska färgerna.

Tänk dig att alla som du någon gång känt dig mot idag är den renaste kärleken till dig själv. Där alla är en spegelbild av dig och där allt är singularitet. Detta kan man få om man bestämmer sig för att vila på en härlig hängmatta. Du hittar en hängmatta online, jag tipsar längre ned flera olika sidor.

Det kan vara fullständigt möjligt att få vandra i den världen.

Men innan så behöver vi lägga ner dualismen, VI behöver ställa oss i större förståelse för oss själva och för människor som vi möter längst vår väg.

Varje liten stund och dag ser jag något som får mig att förstå att för att vi alla ska komma dit behöver vi verkligen se över oss själva. Vi går ibland så djupt in i vår egoism att vi nästan inte hittar ut.

Vi behöver se alla människor som en enda det är det enda vi kan göra för att komma till vår innersta kärna. Den delen där vi vet att alla vi möter på vår väg är en spegelbild av oss själva. Saker vi behöver reda ut inom oss. Ingen är bättre eller sämre vi är enkomt själar som gör en gemensam resa för att komma dit vi ska.

Släng alla stoltheter åt fanders vi kommer aldrig komma dit vi ska om vill och köp en hängmatta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *