Äntligen dags för del två i The Strain!

Ändå sedan jag läste del 1 i Guillermo del Toros och Chuck Hogans planerade trilogi The Strain började jag längta efter tvåan – inte den mest eleganta vampyrhistorien kanske men full av underhållning, blodstänk och popcornskräck och det räcker bra långt.

Nu verkar det som att tvåan är på väg, den har redan kommit ut i SF- bokhandeln i Malmö men finns inte att beställa än. Jag har väl egentligen köpstopp på mig själv men jag tänker som så att för så blodtörstiga vampyrer som Hogans och del Toros måste man få göra ett undantag!

The Fall heter boken och jag hoppas framsidan är snyggare än den till The Strain, som helt ärligt inte var mycket att hurra över. Jag har sett två olika förslag och båda är visserligen bättre men ett är betydligt snyggare än det andra.

0 reaktioner på ”Äntligen dags för del två i The Strain!

    1. Ja, jag såg att den fanns i häftad men den inbundna gick inte att beställa än. Har den första i inbundet så tänkte att det är lika bra att vara konsekvent 🙂

  1. Berätta gärna om tvåan är bättre än ettan. Jag tyckte det var för klafsigt och slarvigt för att följa en hel serie i samma stil.

Kommentera