Att inte vara hemma just nu

– Vill du att jag ska ringa nu? flinade han och jag sa:
– Ja. Det vill jag.
Och han tog upp sin mobil, grävde fram min lapp ur en allmogemålad brevkorg på väggen och slog mitt nummer. Min telefon började ringa i jackfickan och det vibrerade mot bröstet. Jag gjorde ingen ansats att svara.
– Spelar du svårfångad? frågade han.
– Nä, jag är bara inte hemma, sa jag.

Från den underbara Här ligger jag och blöder av Jenny Jägerfeld som jag läste i somras och som snart ska få en alldeles egen recension här i bloggen! Inte imorgon, för då blir det dubbelrecension av Fredrik Backmans böcker. Men snart.

4 reaktioner på ”Att inte vara hemma just nu

  1. Den har jag klappat på i evigheter snart. Är väldigt sugen på att läsa den men kan för tillfället inte se slutet på läsningen på alla recex som trillat in på senaste tiden 🙂 Men snart så!

Kommentera