Att skapa förväntningar

I torsdags fick jag en bok i brevlådan – Kaninhjärta från Gilla Böcker. En debutbok av Christin Ljungqvist, jag hade inte hört så mycket om den tidigare och tänkte egentligen låta den vänta till efter påsk men så läste jag en blurb på baksidan av Anders Björkelid (som har skrivit den fantastiska serien Berättelsen om blodet):

Eftertänksamt otäck. Försiktigt, men obevekligt grym. En knivsudd verklig skräck. En fernissa av romantiserad depression. Och en kalldusch av mänsklig misär.

Kunde jag stå emot frestelsen att kasta mig över boken på en gång om inte snabbare?

Eh, nej. Vad jag tyckte får ni veta 23 april.

6 reaktioner på ”Att skapa förväntningar

  1. Jag kunde definitivt hålla mig. Det är en typ av bok som jag sällan läser så jag får samla ihop mod att öppna pärmarna…

    1. Ja, vi brukar ju ha ganska olika boksmak 😉 Men kul att vi ibland tycker precis lika, som Vallgren till exempel.

  2. Åh, jag har också fått hem den, men försöker hålla fingrarna borta – är återigen igång med en hel hög med böcker samtidigt 😀

Kommentera