Balkongläsnings-säsongen är här!

Nu är det faktiskt vår, även i Norrland. Idag gick jag tidigt från jobbet och satte mig och läste Blodungen, fjärde delen i Lene Kaaberbøls fantastiska Vildhäxa-serie. På balkongen. I solskenet. Det var den bästa fredagseftermiddagen på länge, vill jag drista mig till att påstå. Enda smolket i min bägare (min Gotham City PD- kaffebägare till och med. Like a nerd, som vanligt) är att jag lämnade femte delen, som nyss har kommit ut, på jobbet. Och där är den fast hela helgen för jobbet jag lämnade den på är lilla filialen i utkanten av stan och dit kommer jag inte förrän på torsdag. Vid det här laget borde jag ju känna mig själv så väl att jag borde ha insett att Blodungen skulle bli utläst på en eftermiddag. Nåväl. Jag har ju fortfarande Frostskymning som jag är halvvägs i och som jag redan gråter över för att den kommer ta slut någon gång.

Vad läser ni? IMG_0932

2 reaktioner på ”Balkongläsnings-säsongen är här!

  1. Härligt med balkongläsning! Här i söder började jag med det för någon vecka sedan. Har nästan precis läst ut Doktor Sömn, som jag kan rekommendera 🙂

Kommentera