Bloggen gästspelar i låtjulkalender

För ett tag sedan läste jag Vi har redan sagt hej då, en bok som verkligen grep mig. Under december månad presenterar författaren Daniel Åberg på sin blogg en låt för varje dag som olika bloggare har valt ut för att ackompanjera boken. Jag är en nästan lika stor musiknörd som boknörd och självklart älskar jag idén, det var inte svårt att tacka ja när jag blev tillfrågad att delta.

Idag är det så min tur att bidra och mitt låtval är Go Now av The Moody Blues. Det är en av mina favoritlåtar, vacker och sorglig, lite som boken ungefär. Gå in här och lyssna och läs min motivering.

Och läs och lyssna på de andra bidragen också. Jag tycker det är en fin samling.

0 reaktioner på ”Bloggen gästspelar i låtjulkalender

  1. Gillar du också ”gammal” musik? =) Musiken var som bäst på 60- och 70-talet. Och 80-talet hade ju några sköna hits med. Jag gillar 80-talssyntarna. Nostalgi!

    1. Jag gillar all musik 🙂 Nä, inte riktigt men jag lyssnar väldigt mycket på 60-och 70-talsmusik och nyare musik också.

Kommentera