Bokutmaningen dag 21 – En favoritbok från din barndom

Jag började, som de flesta bokmalar, att läsa väldigt tidigt och har många favoritförfattare från barndomen fortfarande kvar. Men min allra första favoritbok, såvitt jag minns, var Anna Cnattingius Det magiska spelet. Jodå, jag älskade tydligen fantasy redan då och Det magiska spelet föll mig precis i smaken, den handlar om två små barn som upptäcker en parallellvärld till vår egen där mörker råder och där en ond härskare styr. Jag vet inte hur lätt boken är att få tag på idag, men jag vet att den kom ut 1992, när jag var sex år och jag läste den (tror jag) när jag var sju.

0 reaktioner på ”Bokutmaningen dag 21 – En favoritbok från din barndom

  1. Jag tycker att den är sjukt svår att få tag på. Lånade ut den till någon och fick aldrig tillbaka den 🙁 Big mistake! Så om någon här vet var man kan få tag i den meddela gärna, då blir jag tacksam 🙂

    1. Jag tror det finns flera ex av den på Bokbörsen, har nog kollat det innan. Då är det ju begagnat, men bättre än inget alls liksom 🙂

Kommentera