Bokutmaningen dag 25 – Den karaktär du mest kan relatera till

Det är svårt att säga vilken karaktär man mest kan relatera till eftersom man ofta relaterar väldigt olika och olika mycket till olika karaktärer, beroende på hur de är. Det finns ingen jag verkligen kan identifiera mig med helt och hållet och kanske beror det på att jag läser mycket skräck och fantasy och de världarna är så långt ifrån vår egen. Men när det är en riktigt bra bok kan man ofta identifiera sig delvis med personerna ändå, trots skillnader i värdsbilden.

Ganska mycket kan jag identifiera mig med Bella i Twilight. Nej, min pojkvän är inte vampyr men Bella är en ganska vanlig tonårstjej utan att vara så där äckligt perfekt. Hon hatar idrott men älskar historia och läser sönder Wuthering Heights. Hon är också ungefär lika klantig som jag och det är faktiskt ganska skönt att läsa om. Helt ensam känner man sig inte…

0 reaktioner på ”Bokutmaningen dag 25 – Den karaktär du mest kan relatera till

  1. Jag tänkte först också skriva Bella. Men sen kom jag på att det är nog mer som inte stämmer än stämmer, så jag skrev som jag skrev istället…

    1. Och den jag egentligen borde skrivit om tänker jag inte skriva ut här, så jag skrev också som jag skrev istället 😉

Kommentera