En bokmals kvällsvånda

Under höstterminen är biblioteken och många av skolorna i mitt län involverade i ett gemensamt läsprojekt kring Michelle Pavers Vargbröder. Alltihop är jätteintressant och spännande och idag när jag såg Vargbröder i hyllan lånade jag med mig den hem – den verkar jättebra.

Men idag fick jag också in en reserverad bok, en av höstens stora längtböcker. Det var Robert Galbraiths (J K Rowlings) The Silkworm, fortsättningen på The Cuckoo´s Calling.

Svårt val för kvällsläsningen ikväll. Mycket svårt.

IMG_3291

Nåväl. Det lutar åt Vargbröder ikväll och The Silkworm som helgläsning.

Vad läser du i helgen?

4 reaktioner på ”En bokmals kvällsvånda

  1. Själv kommer jag nog knappt läsa i helgen alls… Det börjar redan ikväll med lite olästid på grund av kräftskiva hos sambons föräldrar, sedan hinner jag väl ev. läsa lite på lördag förmiddag, men sedan är det Eksjö stadsfest och på söndag blir det väl dags för lite måsten i hemmet före läsning… Jag har dock börjat läsa ”Morgon i Jenin” förra helgen. ;P (;

    1. Det låter som att du får fullt upp! Hoppas du får en trevlig helg ändå (det lät ju som skojiga saker i a f 🙂 )

  2. Kanske att jag läser ut en Sarah Dessen som jag håller på med, Du glömde säga hejdå. Många läser nog en Dessen på en lunchrast men jag är (tyvärr) en långsamläsare 😉 Och efter den är jag såå sugen på att hugga tag i en mastig höstig tegelsten, typ Steglitsan eller en Oates.
    Ha en bra helg! 🙂

    1. Åh, Sarah Dessen är bra! Och en tegelsten tycker jag alltid passar när hösten kryper på 🙂

Kommentera