En fråga till er

Ni som läser min blogg via bloglovin, har ni problem att skriva kommentarer här? För en läsare så låser min blogg sig när hen ska kommentera och har kommit hit via bloglovin.

Jag är jättetacksam om ni svarar ifall det har hänt, så kan jag kolla upp om det är något fel!

Nåväl. Nu ska jag skriva hemtenta, om jag kan lägga ifrån mig The Seance tillräckligt länge. Hu vad bra den är! Senare idag blir det recension av Hello Kitty måste dö, häng på!

12 reaktioner på ”En fråga till er

 1. Ja ett tag kunde jag inte kommentera på någon blogg som jag gått till via bloglovin, men nu går det, så det kanske släpper för den läsaren också sedan.

  1. Aha, kanske är hos bloglovin problemet ligger. De har ju haft andra problem de senaste veckorna också.. Hoppas på att det löser sig!

 2. För mig har det inte gått att kommentera den vägen på över en vecka åtminstone (men fungerar på andra wordpressbloggar och genom bloglovin)… (funkade inte nu heller).

  Det jobbiga är ju att man kanske struntar i att kommentera om det krånglar. ;P

  1. Ja, eller hur. Det ska ju inte vara krångligt att kommentera. 🙂 Men jag vet att bloglovin har bytt servrar och grejer de senaste veckorna och eftersom det verkar som att andra haft problem även med andra bloggar så avvaktar jag nog en vecka eller så och ser om det hoppar igång.. Annars får jag mejla wordpress eller bloglovin.

 3. Jag har inte haft några problem alls på någon blogg och jag går alltid via bloglovin.

  Mari

Kommentera