Fast i läsningen

Jag har knappt märkt veckan som gått, jag har varit helt – trollbunden får väl anses vara ett passande ord – av serien om Isfolket av Margit Sandemo. Jag har också läst Bläckhjärta av Cornelia Funke och är mitt i Ondvinter av Anders Björkelid. När väl den något udda berättarformen i den senare boken sjunkit in, är den riktigt, riktigt bra!

Jag måste också fråga, är det verkligen fredag idag? Jag har jobbat måndag, tisdag och onsdag och har varit ledig och hemma med mina böcker torsdag och fredag. Idag känns det som söndag, eftersom jag jobbar hela helgen och dessutom måndag och tisdag nästa vecka. Igår vet jag dock att det var torsdag, för jag var hos Jenna och såg andäktigt på The Vampire Diaries. Kort sagt, en förvirrad boknörds bekännelse: jag har helt enkelt ingen koll för tillfället.

0 reaktioner på ”Fast i läsningen

  1. Ondvinter är en favorit hos mig med! 🙂
    Jag gillar också berättarperspektivet, tycker att det fungerar väldigt väl. Det finns ju skäl till att det försvinner senare i boken, men lite synd är det allt ändå.

Kommentera