Fortsätter in i monsterskogen

Jag vet inte om det är det kalla vädret eller den tunga kurslitteraturhögen som gör det, men den senaste tiden har min läsning verkligen huggit in på det här med monster. Det har varit vampyrer och varulvar och så sent som imorse plockade jag fram en bok som legat och dammat på sänghyllan i flera månader: The forest of hands and teeth av Carrie Ryan. Jag måste säga att jag blev biten på en gång – den är otroligt bra. Och full med zombies.

Dessutom hämtade jag ut Svulten på biblioteket idag. Jag vet inte när jag hinner läsa den eller om Carrie Ryans bok kommer vara överdosen som mättar mitt monsterbehov men fin är den i alla fall där den ligger och väntar på mig!

34324789515230039

Fastnar du i olika läsmönster ibland?

2 reaktioner på ”Fortsätter in i monsterskogen

  1. Åh! Forest of hands and teeth är verkligen jättabra. Har inte läst de andra två än men ska det helt klart 😀 Svulten vill jag också läsa. Heja Monsterskogen!

Kommentera