Monsterhelg inledd

Igår sträckläste jag de sista 250 sidorna i Children of the Night, klockan var väl tre på natten när den var utläst – helt omöjlig att lägga ifrån sig. Dan Simmons har alltså visat sig vara bra inte bara på att skriva om ett viktorianskt London utan också på att berätta om vampyrer i Transsylvanien. En recension kommer så småningom men redan nu kan jag klart säga att jag gillar!

Idag började jag läsa Varma kroppar, en zombieroman som efter bara några sidor sätter en standard som visserligen är väldigt bra men också väldigt annorlunda (antar jag, jag som inte har läst så mycket zombieböcker!) och dessutom väldigt vidrig. Jag hade från början tänkt ha lite simultankapacitet ikväll och läsa samtidigt som jag lagar middag – men med tanke på vad de ätit (och hur de ätit…) under Varma kroppars första kapitel börjar jag tveka om hur klokt det egentligen är.

Lite matlust hoppas jag ha kvar.

0 reaktioner på ”Monsterhelg inledd

  1. Ja, ibland får man passa sig för vad man läser innan mat och sömn. 😉 jag har inte, ännu, haft några problem med just maten.. däremot har sömnen blivit påverkad ett antal gånger… 😛 Hoppas det löste sig för dig! 🙂

Kommentera