Gamla rester…

Till min stora förfäran upptäckte jag att jag har rester kvar från Läsåret 2013, det vill säga att jag inte ännu, tre månader in på 2014, skrivit om alla böcker jag läste 2013. Nu handlade det visserligen om en ynka bok som jag egentligen inte har så mycket att säga om, men ändå.

Så får det ju inte gå till, även med bokens kvalité i bagaget. Det är Oberons hand det så att säga116982 handlar om, och det är fjärde boken i Roger Zelaznys Amber-serie – en fantasyserie jag fortsätter läsa främst för att jag tycker att den är lite underligt skojig och för att den räknas som en sådan klassiker i fantasykretsar. Oberons hand är som de andra delarna i serien, spännande och underlig och med alldeles för många karaktärer och med det sagt så kommer jag säkert fortsätta läsa serien för snabbläst är den åtminstone.

Just nu är jag ledig från jobbet då jag jobbade hela helgen. Min ledighet innebär dock att sitta och försöker komma ikapp med mitt skolarbete, jag skriver om bilderboken som allålderslitteratur och de böcker jag läser just nu kommer jag definitivt skriva om här också för ”allålders” är det minsta man kan säga om dem. Jag försöker också komma vidare i mars månads utmaningsböcker, dels i Bokslukarpeppen och dels i Klassiska kvinnor (Till försvar för kvinnans rättigheter). Men för mig skulle dygnet gärna fått ha betydligt fler än tjugofyra timmar.

Vad läser ni?

Kommentera