”If we had happy endings, we’d all be under gravestones now.”

Jag har snart läst ut The short second life of Bree Tanner av Stephenie Meyer och hittills tycker jag om den, men har inte bestämt mig för ett slutbetyg än.

Jag kommer nog läsa om Eclipse, där Bree Tanner första gången dyker upp, i veckan eller helgen för passande nog kommer ju också Eclipse på bio den 30 juni! Tyvärr får inte jag och Jenna se den förrän den 2 juli eftersom jag jobbar kväll både den 30 juni och 1 juli. Surprise, surprise! Det är ju inte liksom så att jag redan jobbar kväll/natt hela midsommarhelgen (fre-mån) plus helgen 8-10 juli då jag gärna hade velat åka på festivalen Getaway i Gävle med min pojkvän. Men nejnej, inga sommarnöjen här inte! Jag väntar med spänning på mitt schema över Storsjöyran…

(förlåt mig. jag är lite bitter för tillfället.)

Kommentera