Ikväll blir det bio! (gissa vilken…)

Nä, inte så svårt kanske. Inte bara för att jag har tjatat som en galning om Hungerspelen- böckerna sedan jag läste dem i julas utan också för att halva bloggosfären verkar ha sprungit på bio den senaste veckan. Jag har inte lusläst recensioner men de jag har läst har varit positiva (bland andra från the curios case of the books och Glory Box) vilket betyder att jag också vågar mig iväg.

Har du läst böckerna/sett filmen? Vad tyckte du?

19 reaktioner på ”Ikväll blir det bio! (gissa vilken…)

 1. Åhh–jag älskade filmen!!! Vi var och såg den i torsdags! Jag ska köpa böckerna och läsa dem nu, men eftersom jag är så löjlig med att få alla i samma utgåva och på en gång så tänkte jag vänta tills vi åker till London om två veckor! Berätta snart vad du tyckte!

  1. Vad kul att höra 😀

   Jag tror vi är många som är löjliga i så fall, jag måste också absolut ha en serie i samma utgåva. Hur skulle det annars se ut i bokhyllan? 😉 Vad kul med London, jag älskar London! Hoppas ni får skoj. Jag kommer absolut berätta vad jag tyckte, om inte imorgon så säkert i övermorgon!

 2. Åhh–jag älskade filmen!!! Vi var och såg den i torsdags! Jag ska köpa böckerna och läsa dem nu, men eftersom jag är så löjlig med att få alla i samma utgåva och på en gång så tänkte jag vänta tills vi åker till London om två veckor! Berätta snart vad du tyckte!

  1. Vad kul att höra 😀

   Jag tror vi är många som är löjliga i så fall, jag måste också absolut ha en serie i samma utgåva. Hur skulle det annars se ut i bokhyllan? 😉 Vad kul med London, jag älskar London! Hoppas ni får skoj. Jag kommer absolut berätta vad jag tyckte, om inte imorgon så säkert i övermorgon!

 3. Jag älskade den!! 😀 vilket man nog kan se på min blogg, typ inte skrivit om annat sen jag va på bio! Slängde mig över böckerna när jag kom hem och har nu bara tredje boken kvar. Hoppas att du gillar den lika mycket som jag gjorde, även om du nu har läst boken innan.. 🙂

 4. Jag älskade den!! 😀 vilket man nog kan se på min blogg, typ inte skrivit om annat sen jag va på bio! Slängde mig över böckerna när jag kom hem och har nu bara tredje boken kvar. Hoppas att du gillar den lika mycket som jag gjorde, även om du nu har läst boken innan.. 🙂

 5. Jag får tipsa även dig om filmen Battle Royal då, som jag tror är den historia som Hungerspelen är kopierad ifrån.
  Battle Royal är väldigt bra, och ska gå och se Hungerspelen som jag också tror är det.

  1. Jag har sett Battle Royale. Visst är det liknande koncept men jag tycker inte Hungerspelen är en kopia faktiskt, det är stor skillnad i min mening 🙂

 6. Jag får tipsa även dig om filmen Battle Royal då, som jag tror är den historia som Hungerspelen är kopierad ifrån.
  Battle Royal är väldigt bra, och ska gå och se Hungerspelen som jag också tror är det.

  1. Jag har sett Battle Royale. Visst är det liknande koncept men jag tycker inte Hungerspelen är en kopia faktiskt, det är stor skillnad i min mening 🙂

 7. Fortfarande varken film eller böcker i sikte för min del. 😛 Jag har tidigare sagt att jag ska strunta i böckerna och se filmerna istället, men nu vet jag inte. Har varit lite osäker pga. förutsägbarheten – det känns rätt enkelt att lista ut vem som vinner tävlingen. I och för sig är också Harry Potter-böckerna förutsägbara på det sättet, och de är ju bra ändå. Jag ångrar i alla fall att jag inte slog till på trilogin i samlad volym på bokrean. Nu är den slutsåld och på biblioteket har kön vuxit sig lång på böckerna efter att filmen har haft premiär.

  Ha det så kul på bion. Hoppas att filmen är bra! 🙂

  1. Lite förutsägbarhet finns det, men en del överraskningar också 🙂 Jag tycker filmen var väldigt bra, mycket bättre än jag trodde! Några småfel här och där men annars följde de boken väldigt mycket.

 8. Inte läst böckerna. Än. De står på den där listan…du vet, den där alla böcker hamnar 😛
  Men igår på tåget fick jag stoppa i hörlurarna och skruva upp volymen ordentligt för det satt ett par tjejer bakom mig där den ena berättade hela handlingen för den andra! :((

Kommentera