Konsten att packa en väska

I övermorgon åker jag till Småland en vecka för att hälsa på släkt och vänner, och för att lyssna på The Ark på Palladium i Växjö tillsammans med en när och kär vän, min äldsta vän faktiskt (inte i ålder, utan i år vi har känt varandra. Cirka tjugofem – lika många år vi båda är gamla). Lika galna blev vi också samtidigt i The Ark när vi var fjorton, ja herregud vilka tider.

Det som bekymrar mig nu är vad jag ska packa med mig. Jag kommer åka bil ner till Småland, men tåg tillbaka och att släpa på alltför mycket när jag ska byta tåg två gånger är inte så himla roligt. Ett tag funderade jag på att bara packa med mig en bok – och innan ni påstår att jag blivit sjuk kan jag säga att boken ifråga är Michel Fabers The Crimson Petal and the White – cirka 850 sidor viktoriania borde ju faktiskt kunna hålla mig sysselsatt under en vecka som faktiskt är fullspäckad med saker redan, så många lästimmar kommer det egentligen inte att bli.

Men, nej. Jag måste ha med mig en reserv också. Det blir ett recensionsex, Änglavakter av Kristina Ohlson.

Och så självklart min hög med The Ark-skivor. Min kära mor äger ett hus mitt ute i skogen och har ett högtalarsystem to die for, det kommer bli uppladdning på hög nivå innan konserten kan jag säga.

Vad har jag glömt?

Kläder! Just det. Nåväl, alla vet vi väl vad som är viktig här i livet?

0 reaktioner på ”Konsten att packa en väska

Kommentera