Levande begravd?

Lite så känner jag mig idag. För det första, i snö. För det andra, i kursböcker. Den som skulle påstå att jag kommer sitta på biblioteket hela helgen och plugga, ja den skulle ju inte ha fel om jag säger så.

Allra helst skulle jag egentligen vilja gräva ner mig i sängen och läsa Amatka för att den är så himla bra. Jag skulle vilja börja läsa Kod 400 för att den verkar så himla bra. Och så vill jag fortsätta läsa Johan Theorins På stort alvar för att den börjar himla bra.

9186843540

91864803839146221557

Men nästa vecka går startskottet för mitt jullov och då kommer det bli läshög deluxe här i bloggen! Med några skälvande dagar kvar på höstterminen har jag redan börjat fila på min jullovsläsningshög – det måste ju väljas och övervägas och det görs ju inte bara så där hux flux, eller hur? En sak jag däremot vet redan nu är att högen inte kommer innehålla några julrelaterade fluffböcker men minst en arktisk spökhistoria och minst en thriller som kan eller inte kan vara skriven av Gillian Flynn kommer med allra största säkerhet finnas med.

Glitter, granar och gull eller hemsökta hus – vad läser du i jul?

2 reaktioner på ”Levande begravd?

  1. Det är mycket snö här också. Vi funderar just på hur vi ska få antingen brorsan eller svågern upp på taket för att skotta lite där. Huh…

    Angående böcker så läser jag just nu ”Valhall” av Peter Madsen, samt ”En guide till fantasy” av Steven Ekholm. .

    1. Man kan verkligen känna sig begravd i snö, fick knappt upp ytterdörren imorse! 🙂

      En guide till fantasy, låter intressant!

Kommentera