Nya böcker i mars 2021

Om februari var något stillastående gällande bokutgivningen, så händer betydligt mer i mars. Då kommer äntligen en ny bok i Ödesryttarna ut, Skuggor över JorvikDen tar vid efter vägskälet, när de fyra Ödesryttarna rör sig åt olika håll men måste förenas igen mot en gemensam fiende. Så spännande! Dessutom kommer det ytterligare en bok av Helena Dahlgren i mars, Noursom är andra delen i Trädets hemlighet. Jag har inte hunnit läsa första än, men det vill jag.

Två nya bilderböcker av favoritförfattare dyker upp i mars: Kurran och Pigan på djupt vatten av Lisa Moroni och Kanske… av Chris Haughton, samt ett nytryck av Astons presenter av Lotta Geffenblad.

Slutligen, en intressant vuxenbok som ges ut i mars. Jag har läst flera böcker av Christoffer Carlsson som jag har tyckt om, det är spännande thrillers som också lyst med sin frånvaro av olika deckarstereotyper. Får se om jag hinner läsa Brinn mig en sol.

Vad läser du i mars?

Kommentera