Nya fina läshögar! (eller: våndan av att välja)

I början på veckan utlovade jag bilder på mina födelsedagspresenter. Nu blev bokhögen utökad med ”bara” två istället för tre, min käre bror hade beställt två böcker åt mig men Adlibris ville inte skicka avisering på den ena så den blev tillbakaskickad. Och det ena med det fjärde. Hursomhelst så får jag den vid ett senare tillfälle men vilken det är kunde jag inte klämma ur honom hur mycket jag än försökte. Hm. Den här fick jag i alla fall:

Yey! (och: yey!)

Av min syster fick jag den här:

Jag gillar att man kan utöka sina bokhögar utan att bryta sitt köpstopp! Och jag gillar att ha nya älsklingar i bokhögen att klappa lite på innan jag ska läsa dem. Det jag inte gillar är beslutsångesten jag fått över vilken bok jag ska läsa efter mastodontprojektet Kristin Lavransdotter och efter en förmodad sträckläsning av Carl-Johan Vallgrens nya bok Havsmannen (som jag beställde lite sent från Bonnier men som jag hoppas ska dyka ner i brevinkastet any day now). Det står mellan The lake of dead languages, Breakfast at Tiffany’s som jag köpte i New York i början på mars och hyllvärmaren Hjärtats mörka flod av Dean Koontz.

Svårt.

0 reaktioner på ”Nya fina läshögar! (eller: våndan av att välja)

    1. Visst har jag 😀 Och jag är jättenyfiken på att börja med just den, men tror jag håller på den några dagar till 😉

  1. Så härligt att ha Vallgren framför sig. Jag lånade som e-bok och filar på en text – kommer den 23:dje. Ser fram emot att läsa vad du tycker!

  2. Oh, Vallgren har jag precis upptäckt i min Storytel-app, tänkte lyssna på den när jag är färdig med Mia Ajvides Mannen som föll i glömska. Spännande! 🙂

    1. Alla kommer få läsa/höra den före mig, haha! Jag fattar inte, vanligtvis brukar man få recex jättesnabbt men den här tar tid på sig. Typiskt, eftersom det är för mig årets mest efterlängtade boksläpp.

Kommentera