Omgång tre i hyllvärmarprojektet läst

För en månad sedan inledde jag tredje omgången i Projekt Kill Hyllvärmare med tre nya böcker. Vips, så var de utlästa. En för att den var så dålig att jag nästan skummade igenom den, en för att den var så spännande att jag inte kunde lägga ifrån mig den och en för att den var väldigt lättläst men tyvärr ganska tråkig.

Alldeles strax avslöjas vilka böcker som kommer utgöra omgång 4!

Hur går det för er?

0 reaktioner på ”Omgång tre i hyllvärmarprojektet läst

  1. Jag är fortfarande inne på de böcker, som jag nämnde sist. Det går framåt, saka men säkert.

  2. Jag kämpar på. Har ca 50 sidor kvar i den tredje hyllvärmaren jag påbörjat. Men det går segt och jag gillar den inte alls. Längtar verkligen efter att läsa något annat.

    1. Det är jobbigt när man fastnar i böcker. En av mina hyllvärmare i den här omgången var ju jättedålig. Men det är skönt när man läst dem och kan göra sig av med dem 🙂

  3. Vad spännande att höra vilka som ingår i din fjärde omgång! Här går det lite segt, jag har en bok kvar i min tredje omgång av projektet (fast jag har ju redan avslöjat vilka som ingår i fjärde omgången). Det är Boktjuven som är kvar i omgång tre och jag är ganska osugen på att läsa den + att jag har mängder av recex jag hellre vill läsa just nu. Men jag tänkte ta tag i den ganska snart. 🙂

Kommentera