Shh! Läsning pågår

Förra månaden hade jag en riktig lässvacka. Den här har börjat lite bättre – tack vare att jag inte får röra på mig. Jag har fått träningsförbud på grund av en inflammation i benen (hurts like hell!) och har därmed sju till tio timmars mer lästid i veckan – åtminstone tills jag är av med inflammationen.

Dessutom, eftersom förra helgens stekande sol tydligen bara var ett enda stort ”HAHA” från vädergudarna – i söndags spelade jag beachvolleyboll i shorts och bikini och idag regnar det, är fyra grader varmt och de varnar för snö (SNÖ!) så jag protesterar högljutt och sitter i soffan tillsammans med hyllvärmaren The Coldest Blood hela dagen.

Så det så.

Vad gör ni?

7 reaktioner på ”Shh! Läsning pågår

  1. Idag blir det ingen läsning för mig. Har storstädat hela dagen och ska på fest ikväll. Men imorgon ska jag läsa ut Skalpelldansen hade jag tänkt, och förmodligen hinna börja läsa något nytt.

  2. Igår hälsade på vi på min pappa, som ligger på sjukhuset i Umeå. Inte roligt… Jag ska också försöka läsa ut ”Som om jag inte fanns” av Kerstin Johansson i Backe.

Kommentera