Sticker upp näsan i verkligheten. Nästan.

Min bloggpaus under julen blev visserligen inte jättelång, desto längre har mitt skoljullov varit och det har varit fantastiskt skönt. Men imorgon bitti drar jag tillbaka till Umeå för att träffa min seminariegrupp och det känns faktiskt roligt det med. Jag bestämde mig till och med för att smygstarta upp pluggandarna redan idag:

IMAG0562

Informationssamhällets politiska skiljelinjer kanske inte låter som den allra mjukaste starten men intressant är den!

Nåja. Jag fuskar lite också.

IMAG0565

Vår bokcirkelbok, Kod 400. Jag har än så länge fnissat mig igenom halva och har idkat högläsning för min bättre hälft ett antal gånger. Jag gillar!

Vad läser du?

8 reaktioner på ”Sticker upp näsan i verkligheten. Nästan.

  1. Det är fortfarande ”Häxserien” av Maj Bylock och ”Skuggserien” av Maria Gripe, som gäller för min del. Plus en och annan faktabok förstås.

Kommentera