4 reaktioner på ””Utopia, after all, is not a place one can live.”

  1. Den är genast tillagd på önskeläslistan. 😉 Måga talar väldigt gott om den – konstigt att inga av Mantels böcker är översatta till svenska ännu med tanke på alla priser hon har vunnit osv. Men jag hoppas att engelskan inte är alltför krånglig. Jag gillar ju Tudor-eran och följde The Tudors-serien samt Pilippa Gregorys Tudor-böcker slaviskt. Handlar Wolf Hall mest om den tidens politik?

    1. Ja, eller hur! Man tycker att det borde komma en översättning. Jag tycker inte engelskan är särskilt krånglig, språket är komplext och mångsidigt och jag får koncentrera mig när jag läser men det är mest för att hänga med på vilka alla är 😉 Det är inte så svårt att läsa tycker jag.

      Japp, det är Tudors till både höger och vänster 😉 Den utspelar sig främst kring 1530-talet, Henry VIII, Anne Boleyn, Thomas Cromwell och allt det där 🙂

    1. Jag tror jag måste ha en liten andningspaus, om inte annat så för att hålla isär böckerna 😉 Men sen blir det absolut Bring up the bodies 😀

Kommentera