Utslagen

Det är ungefär vad jag har varit idag. Jag har ingen aning om varför, det var inte jag som stod för gårdagens karatefylla, jag tog det ganska lugnt och vi var inte hemma senare än tre inatt. Men jag har varit totalt nedklubbad och inte orkat göra mer än flytta mig mellan sängen och soffan och lyssnat på musik. Det är mest En plats i solen som snurrar nu, underbara Kent.

Kanske det i och för sig har en del att göra med den här förbaskade pollen som seglar runt i luften och täpper till min näsa så jag måste gå och snyta mig en gång i kvarten. Jag är verkligen trött på det här nu, jag brukar vara lite känslig mot pollen men så som det har varit den här sommaren har jag aldrig varit med om. Jag hoppas det inte blir likadant nästa år.

Eller så börjar jag helt enkelt bli gammal och klarar inte av helhelgskalas längre. I torsdags blev det väldigt spontant ett besök på en nyöppnad krog här i Östersund, jag minns faktiskt inte vad den heter men himla trevlig och mysig var den i alla fall, låg i källaren i gamla O’Learys. Så var det vinkväll igår, vilken tur att jag ska ta det lugnt med Jenna ikväll och inte göra stort mer än så. Imorgon ska jag ge mig på högen med Maria Lang- böcker jag släpade hem från biblioteket sist, det ser ut att vara fint väder hela helgen och då finns det inget som passar bättre än en lagom lättläst deckare av Sveriges bästa pusseldeckarförfattare. Jag älskar mina sommardagar tillsammans med Christer Wijk!

Kommentera