Vad vi gjorde i påsk

Jag hade med mig en mycket fin bokhög när jag och min kärlek åkte ut till stugan över påsk. Och läst blev det, både påskekrim (The Cuckoo’s Calling) och efterlängtad favoritläsning (En fördämning mot Stilla Havet). Jag läste också Maran och några kapitel i Till försvar för kvinnans rättigheter. Det blev dock inte så mycket läst i den eftersom jag blev alldeles för arg, som vanligt. Sista kvällen började jag läsa Hollow City. Nog verkar den bra, men inte lika bra som Miss Peregrines Home for Peculiar Children.

Inga bilder på böcker blev det, av någon anledning. Men en hel del vårbilder för äntligen känns det som att våren har kommit på riktigt, även här i Jämtland. Medan jag överlycklig plaskade omkring i vattenpölar muttrade min sambo mest över att det inte gick att köra skoter på de då och då uppdykande snöhögarna. Smaken är väl, som alltid, delad.

IMG_0975

Sjön där vi brukar bada om sommaren. Isen har inte riktigt gått upp mer än vid utloppet för ån, dock.

IMG_0965

Solnedgång.

fåglar

Vi såg mycket fåglar

IMG_0963

och drack öl.

Vad gjorde ni i påsk? Läste ni något bra?

Kommentera