Det finns vissa säljare som tror att kvantitet på kunder är bättre än kvalité.

Vad innebär då kvalité framför kvantitet? Jo nämligen att kunder som har kvalité är kunder som också väljer att stanna kvar och alltid handla av dig. De blir helt enkelt dina trogna kunder.

Bästa kunderna är också de som talar gott om din verksamhet för då har du gratis marknadsföring. Så hur går man då till väga för att det ska bli på detta sätt? Först ska jag gå igenom hur du inte ska göra dvs inte göra andras misstag. Jag ska då tala om hur andra har gjort strax innan de gick i konkurs så klart.

En av dem var en man som kom från England som vi kan kalla för Sheik och försökte få in sina premium teer i Sverige. Han påstod också att han var en riktig Sheik men han var inte mer Sheik än en köttbulle. Han påstod också att han två eller tre år i rad hade kommit in i Guiness Rekordbok för att ha mest premium teer i världen. Även detta visade sig vara en lögn för vad han borde ha kommit med under för kategori i Guiness Rekordbok var som mytoman. Dvs världens största mytoman på två ben. Han försökte först genom en café kedja. Till dem sa han att hans teer var ekologiska och när de väl kom fram så skämdes han inte ens. De såg inte ens någon reaktion på honom. För att ens vara ekologiska så måste man vara certifierade så det spelar egentligen ingen roll om det är ekologisk eller inte. För har du inte certifikat att ditt företag är certiferad enligt viss riktlinjer så kan du heller inte gå ut och säga att dina produkter är eko.

premium teer

Konsten att bli av med kunderna snabbare än ögat.

Han var expert på att lura kunderna och dessutom även lurade franchisetagarna i Sverige att han levererade teer till 27 olika kungafamiljer världen över inklusive Megan Markle och prins Harrys bröllop. Allt detta är bara baserade på lögner för han saknade nämligen även stämpel för att vara hovleverantör. Denna lögn drar han med än i dag till alla han har omkring sig. Samt att de måste vara tysta om hemligheten. Om man nu är en hovleverantör så finns det inget hemligt med det då varje företag som är hovleverantör visar stolt upp det genom både brev och certifikat.

Han påstod även att den engelska ambassaden var villig att assistera honom bara han kom in i Sverige. Varför i hela världen skulle en ambassad assistera en privatperson som endast äger ett litet café i Bricklane? Bricklane är som Sveriges Rinkeby dvs invandrartät och med hög arbetslöshet. Inget fel med det men man ska då inte låtsas vara något man inte är.

Han blev av med sina rättigheter i Sverige och blev skuldsatt. Den person som skulle driva det vidare i Sverige blev totalt lurad av honom på precis allt. Detta innebär att inte han grävde guld i Sverige tvärtom han grävde sin egen grav och åkte hem med sin kropp i en likkista nästan. Dvs han blev totalt bannlyst och ingen i Sverige ville någonsin veta av honom eller hans teer.